Të gjitha kategoritë
News

Shqip /  Lajmet e fundit

Fabrika e parë e furrës me laboratorë CSA dhe UL

Jan.17.2024

Fabrika e parë e furrës me laboratorë CSA dhe UL


Hyxion qëndron me krenari si një prodhues kryesor i Gas Ranges, Electric Ranges, Cooktops, dhe RangeTops, i pajisur me laboratorë testimi CSA dhe UL që ripërcaktojnë procesin e certifikimit. Ndryshe nga metodat tradicionale, linja jonë gjithëpërfshirëse e pajisjeve të kuzhinës, duke përfshirë Gas Ranges, Electric Ranges, Cooktops, dhe RangeTops, i nënshtrohet testeve CSA dhe UL pikërisht këtu në laboratorin e fundit Hyxion. Kjo jo vetëm që siguron një proces të qetë, por do të thotë gjithashtu se gamat tona të gazit, Vargmalet Elektrike, Cooktops, dhe RangeTops nuk kanë nevojë të dërgohen në organet e jashtme të certifikimit për testim.

Rëndësia e kësaj risie është e thellë në të gjithë gamën tonë të produkteve. Çertifikimi i produktit, duke përfshirë Gas Ranges, Electric Ranges, Cooktops, dhe RangeTops, nuk është më një çështje e lodhshme dhe që kërkon shumë kohë në Hyxion. Me laboratorët e testimit CSA dhe UL në fuqi, i gjithë procesi i certifikimit për Gas Ranges, Electric Ranges, Cooktops, dhe RangeTops është rationalizuar. Autoritetet e çertifikimit tani lëshojnë certifikatat e produktit bazuar në testet e kryera me përpikmëri të laboratorit tonë, duke ofruar një rrugë më të shpejtë dhe më të efektshme për respektimin e Gas Ranges, Electric Ranges, Cooktops, dhe RangeTops.

Nën mbikëqyrjen vigjilente të CSA dhe UL, Gas Ranges, Electric Ranges, Cooktops, dhe RangeTops të Hyxion jo vetëm që përmbushin, por tejkalojnë standardet e sigurisë dhe përputhshmërisë. Kjo shtresë e shtuar kontrolli siguron që gamat tona të gazit, vargmalet elektrike, Cooktops, dhe RangeTops nuk janë vetëm të besueshme, por gjithashtu vendosin një referencë të re për sigurinë në industri.

Ndoshta më vendimtare, kjo metodë novatore përkthehet në kursime të konsiderueshme kohore për të gjithë partnerët tanë të nderuar, pavarësisht nëse kanë nevojë për Gas Ranges, Electric Ranges, Cooktops, apo RangeTops. Në një epokë ku koha është para, laboratorët e testimit CSA dhe UL të Hyxion bëhen pasuri të paçmueshme, duke u lejuar partnerëve tanë një efikasitet të paparë në të gjithë gamën tonë të Gas Ranges, Electric Ranges, Cooktops, dhe RangeTops.

Përjetoni një ndryshim paradigme në certifikimin e produktit me Hyxion – ku saktësia, siguria dhe efikasiteti konvergojnë për të formësuar të ardhmen e prodhimit të Gas Ranges, Electric Ranges, Cooktops, dhe RangeTops


Kërkimi i lidhur me të