Të gjitha kategoritë
News

Shqip /  Lajmet e fundit

Krijuesi i Kung Fu Panda viziton Hyxion!

Jan.17.2024

Krijuesi i njohur Igor Lodeiro, organizator i "Kung Fu Panda", viziton Hyxion Group për një shkëmbim frymëzues!

Më 22 prill, në kuadër të eventit "Animation Masters Visit Dongguan", Igor Lodeiro, gjeniu krijues prapa "Kung Fu Panda" dhe maestro i vlerësuar i animacionit, hijeshoi Hyxion Group me praninë e tij për një shkëmbim iluminist.

Duke u nisur nga Shtetet e Bashkuara, Igor Lodeiro, fitues i çmimit Emmy, ka kontribuar në filmat e animuar me blockbuster si "Kung Fu Panda", "How to Train Your Dragon" dhe "Madagascar". "Kung Fu Panda" mban një vend të veçantë në zemrat e shikuesve kinezë, duke simbolizuar një piketë në shkëmbimin kulturor sino-amerikan.

Gjatë vizitës, Master Igor bëri dush lëvdata mbi produktet dhe dizajnet ndërkombëtare të Hyxion Group. Ai shprehu kënaqësinë për mundësinë për të bashkëvepruar me ekipin Hyxion, duke u mrekulluar nga salla artistike e paraqitjes së produkteve dhe furrat e jashtëzakonshme profesionale me gaz inox të ekspozuara.

Për më tepër, Master Igor ndau njohuri mbi gjetjen e sinergjisë midis prodhimit tradicional dhe animacionit. Ai propozoi integrimin e elementeve të animuara në dizajnin e mobiljeve dhe përdorimin e ndërtimit të markës për të krijuar histori ip të animuara. Ai shprehu optimizëm të fortë rreth potencialit të kombinimit të këtyre dy sferave.

Duke parë përpara, Hyxion Group është i angazhuar për të rritur vazhdimisht cilësinë e produktit, përmirësimin e proceseve prodhuese dhe zgjerimin e kategorive të produkteve. Kompania synon të eksplorojë rrugë të ndryshme të shprehjes së markës, duke u ofruar më shumë familjeve gëzimin e jetesës cilësore dhe duke kontribuar në realizimin e shtëpisë së ëndrrave të çdo familjeje.


Kërkimi i lidhur me të