Të gjitha kategoritë
Contact Us

Shqip /  Na kontaktoni

Na kontaktoni

Kryeqëndra e kantonit është

Shto: Nr. 1 Dhe Nr. 2, Haixin Road, Hongmei Town, Dongguan, Guangdong, China Contact person: Cherry Jiang

Facebook
Linkedin
youtube
Dega:
Cherry Jiang
Zyrat jashtë vendit:

Guangdong Hyxion Smart Kitchen Co, Ltd

MESAZHI ONLINE

*Emri:
Telefoni i biznesit:
*E-mail:
*Emri i kompanisë:
*Vendi:
*Më shumë specifika:

Kërkimi i lidhur me të