Të gjitha kategoritë
News

Shqip /  Lajmet e fundit

Hyxion udhëheq në prodhimin e Smart Range!

Jan.17.2024

Hyxion udhëheq gamën e gazit dhe prodhimin e rrezeve elektrike me dixhitalizim të zgjuar

Në fushën gjithnjë në zhvillim të gamës së gazit dhe prodhimit të rrezeve elektrike, Hyxion zë vendin e parë, duke drejtuar inovacionin nëpërmjet dixhitalizimit inteligjent. Struktura jonë e fundit është e pajisur me një suitë moderne makinerish, duke përfshirë shtypëse të automatizuara CNC me grushta, makineri prerëse laser, makineri prerëse tubi, makineri përkulëse, robotë saldimi me laser, linja inteligjente të lyerjes me pluhur, linja të lyerjes me enamel dhe një qendër të dhënash për prodhimin MES. Kjo teknologji e përparuar integrohet në mënyrë transparente në çdo fazë të gamës së gazit dhe prodhimit të gamës elektrike, që nga prerja e materialit, stampimi, përkulja, saldimi dhe spërkatja deri te magazinimi, duke arritur automatizimin dhe digjitalizimin e plotë.

Infuzioni i inteligjencës, automatizimit dhe digjitalizimit në çdo fazë ka reduktuar ndjeshëm defektet e shkaktuara nga njeriu dhe ka rritur efikasitetin e prodhimit për gamën e gazit, gamën elektrike, kuzhine dhe majat e gamës. I gjithë procesi i prodhimit tani është transparent dhe lehtësisht i kontrollueshëm. Njohja dhe besimi i përhapur nga konsumatorët dhe partnerët e markës që gama e gazit të Hyxion, gama elektrike, kuzhine dhe majat e gamës gëzojnë mund t'i atribuohet kryesisht futjes së automatizimit të plotë.

Me një linjë prodhimi të aftë për të eksportuar 5.000 kontejnerë në vit, Hyxion është krenar për aftësitë e saj prodhuese për gamën e gazit, gamën elektrike, kuzhine dhe majat e gamës. Udhëtimi drejt gamës inteligjente, të automatizuar dhe të digjitalizuar të gazit dhe prodhimit të gamës elektrike, jo vetëm që ka transformuar peizazhin e prodhimit, por është bërë edhe guri i themelit i suksesit të Hyxion, duke vendosur një standard të ri në gamën e gazit, gamën elektrike, kuzhine dhe majat e gamës


Kërkimi i lidhur me të