Të gjitha kategoritë
Gas Ranges

Shqip /  Produktet  /  Gama  /  Vargmalet e gazit

Hyxion LRG3601U 36
Hyxion LRG3601U 36
Hyxion LRG3601U 36
Hyxion LRG3601U 36
Hyxion LRG3601U 36
Hyxion LRG3601U 36
Hyxion LRG3601U 36
Hyxion LRG3601U 36
Hyxion LRG3601U 36
Hyxion LRG3601U 36

Gama e gazit Hyxion LRG3601U 36" në inox argjendi

  • Hyrje
Hyrje

Prezantimi i gamës së gazit Hyxion LRG3601U 36", një majë e performancës dhe stilit në kuzhinën tuaj. Arrini pa mundim gatim të fuqishëm dhe të saktë me gjashtë djegës, duke përfshirë djegiet e përparme të djathta dhe të përparme të majta, secili duke dorëzuar 18.000 BTU në gamën e gazit Hyxion. Djegësi i mesit të përparmë shton polyvalencën me 12,000 BTU, ndërsa djegiet e pasme sigurojnë 9,000 BTU secila. Djegësi i mesëm i pasëm ka 12,000 BTU për opsionet dinamike të gatimit.

Arritja e rezultateve optimale të pjekjes dhe broiling me djegien 10.000 BTU tub broil të furrës dhe një djegës 18.500 BTU në formë U në gamën e gazit Hyxion. Kapaciteti bujar i furrës 6.0 cu.ft ju lejon të gatuani pjata të shumta me lehtësi.

Përmirësoni estetikën e kuzhinës suaj me dizajnin e hollë prej çeliku inox prej argjendi të këtij vargu gazi me performancë të lartë. Besimi në sigurinë dhe besueshmërinë e këtij vargu të jashtëzakonshëm gazi, të çertifikuar nga CSA dhe UL.

Rrite përvojën e gatimit me LRG3601U e Hyxionku stili përmbush novacionin në një pajisje me performancë të lartë.

Cooktop:

Totali i djegieve:6

Përpara djathtas (Single):18,000 BTU

Përpara majtas (single):18,000 BTU

Front Middle (Single):12,000 BTU

E djathta e pasme (e vetme): 9,000 BTU

E majta e pasme (single):9,000 BTU

Rear Middle (Single): 12,000 BTU

Furra

tub Broil burner: 10,000 BTU

Djegës në formë U (30)Furra):18.500 BTU

Kapaciteti i brendshëm

Kapaciteti i furrës 6.0 cu.ft

Kërkesat

120V/60Hz/15A

Konfigurimet

LRG3601U/36Gama e gazit/Silver Stainless/Natural Gas/Liquid Propane

Dimensioni

Dimensioni i produktit: 36"L * 29"D * 38"H

Dimensioni i paketës: 41*30*44.5

Ngarkesa e kontejnerëve: 70PCS / 40HQ


×

Lidhu me të.

Kërkimi i lidhur me të