Të gjitha kategoritë
Professional Ranges-Gas Liquid Propane

Shqip /  Produktet  /  Gama  /  Profesionale Ranges-Gas Liquid Propane

Hyxion HRG4808U 48
Hyxion HRG4808U 48
Hyxion HRG4808U 48
Hyxion HRG4808U 48
Hyxion HRG4808U 48
Hyxion HRG4808U 48
Hyxion HRG4808U 48
Hyxion HRG4808U 48
Hyxion HRG4808U 48
Hyxion HRG4808U 48
Hyxion HRG4808U 48
Hyxion HRG4808U 48

Gama e gazit 48" HRG4808U 48" Pro: Çlirohet fuqia kulinare

  • Hyrje
Hyrje

Përjetoni mjeshtërinë e kuzhinës me gamën e gazit Hyxion HRG4808U 48" ProNjë fuqi e çertifikuar për shefat, kuzhinat dhe entuziastët e gatimit.

Kjo pajisje e nivelit të lartë përmban gjashtë djegës precizioni të projektuar me përpikmëri për polyvalence. Djegiet e përparme (majtas, mes dhe djathtas) kanë secili 18.000 BTU për gatim të larmishëm. Djegiet e dyfishta të pasme (majtas, mes dhe djathtas) sigurojnë 15.000 BTU (me një opsion 650 BTU simmer) për nevojat fleksibël të kuzhinës.. 15.000 BTU griddle burner shton një dimension shtesë në aftësitë tuaja të gatimit.

Furra përmban një broiler flakë gazi 16.500 BTU, një djegës pjekjeje në formë U prej 22.000 BTU dhe një djegës 14.000 BTU 18 inç tub pjekje, duke e bërë atë një mrekulli kulinare. Me një kapacitet të kombinuar prej 4.2 cu.ft dhe 2.5 cu.ft, kjo gamë strehon pjata të shumta njëkohësisht. Dizajni i hollë prej çeliku inox prej argjendi shton një prekje të sofistikimit modern në kuzhinën tuaj.

Hyxion HRG4808U kombinon performancën e lartë me certifikimin CSA dhe respektimin e UL, duke garantuar sigurinë dhe besueshmërinë. Përmirësoni udhëtimin tuaj të gatimit me këtë gamë të çertifikuar të gazit profesionalku saktësia përmbush përsosmërinë e kuzhinës.

Cooktop:

Totali i djegieve:6

Front Left Burner:18,000 BTU

Front Middle Burner:18,000 BTU

Front djathtas Burner:18,000 BTU

E majta e pasme Dual Burner:15,000 BTU (650 BTU Simmer)

Dual Burner i mesëm i pasëm:15.000 BTU (650 BTU Simmer)

E pasme e djathtë Dual Burner:15,000 BTU (650 BTU Simmer)

Griddle Burner:15,000 BTU

Furra

Gas Flaka Broiler: 16,500 BTU

U-Shape Bake Burner:22,000 BTU

Tube Bake Burner 18 Inch Oven:14,000 BTU

Kapaciteti i brendshëm

Kapaciteti i furrës 4.2 cu.ft

Kapaciteti i furrës 2.5 cu.ft

Kërkesat

120V / 60Hz / 15 ose 20A

Konfigurimet

HRG4808U/48Gama e gazit/Silver Stainless/Natural Gas/Liquid Propane

Dimensioni

Dimensioni i produktit: 48Lx271/2"Wx39H

Dimensioni i paketës: 50.4 "L x 29.5"W x 45.3 "H

Ngarkesa e kontejnerëve: 54PCS / 40HQ


×

Lidhu me të.

Kërkimi i lidhur me të