Të gjitha kategoritë
Professional Ranges-Gas Liquid Propane

Shqip /  Produktet  /  Gama  /  Profesionale Ranges-Gas Liquid Propane

Hyxion HRG3080U 30
Hyxion HRG3080U 30
Hyxion HRG3080U 30
Hyxion HRG3080U 30
Hyxion HRG3080U 30
Hyxion HRG3080U 30
Hyxion HRG3080U 30
Hyxion HRG3080U 30
Hyxion HRG3080U 30
Hyxion HRG3080U 30

Hyxion HRG3080U 30" Pro Gas Range: Culinary Precision Certified

  • Hyrje
Hyrje

Lëshoni mjeshtërinë e gatimit me gamën e gazit Hyxion HRG3080U 30" ProNjë fuqi e çertifikuar për shefat, kuzhinat e mëdha dhe entuziastët e gatimit.

Kjo pajisje e nivelit të lartë përmban katër djegës të projektuar me përpikmëri për saktësi. Djegësi i majtë përpara ka 18.000 BTU të fortë për gatim të larmishëm. Djegësi i djathtë përpara, me një funksion midhjeje në 15.000 BTU, përsos pjata delikate. Dy djegiet e pasme, secila me 12.000 BTU, ofrojnë fleksibilitet për nevoja të ndryshme gatimi.

Furra është e mahnitshme, me një 13.000 BTU Broil Burner dhe një të fuqishëm 22.000 BTU Bake Burner. Ajo mund të trajtojë shumë pjata njëherësh, falë kapacitetit të saj 4.2 Cu.Ft. Dizajni i hollë prej çeliku inox prej argjendi sjell stilin modern në kuzhinën tuaj, duke e bërë atë të dallohet.

Hyxion HRG3080u është me performancë të lartë, CSA Certified, dhe UL Conforme For Safety. Ngrije gatimin me këtë gamë gazi të çertifikuarSaktësia përmbush përsosmërinë.


Cooktop:

Totali i djegieve:4

Front Djathtas (Dual Burner With Simmer Function): 15,000 BTU (650 BTU Për Simmer)

Përpara majtas (single):18,000 BTU

E djathta e pasme (e vetme): 12,000 BTU

E majta e pasme (e vetme):12,000 BTU

Furra

Tube Broil Burner:13,000 BTU

U-Shape Bake Burner:22,000 BTU

Kapaciteti i brendshëm

Kapaciteti i furrës 4.2 cu.ft

Kërkesat

120V / 60Hz / 15 ose 20A

Konfigurimet

HRG3080U/30Gama e gazit/Silver Stainless/Natural Gas/Liquid Propane

Dimensioni

Dimensioni i produktit: 30Lx271/2"Wx39H

Dimensioni i paketës: 32.3 "L x 29.1"W x 44 "H

Ngarkesa e kontejnerëve: 84 PCS / 40HQ


×

Lidhu me të.

Kërkimi i lidhur me të