Të gjitha kategoritë
Electric

Shqip /  Produktet  /  Gama  /  Elektrike

Hyxion HRE3601U 36
Hyxion HRE3601U 36
Hyxion HRE3601U 36
Hyxion HRE3601U 36
Hyxion HRE3601U 36
Hyxion HRE3601U 36
Hyxion HRE3601U 36
Hyxion HRE3601U 36

Hyxion HRE3601U 36" Varg elektrik - Silver Stainless

  • Hyrje
Hyrje

Lëshoni maestron kulinar brenda jush me gamën elektrike Hyxion HRE3601U 36" në Silver Stainless. Kjo gamë elektrike është një kryevepër, me pesë elemente të larmishme për një përvojë gatimi efikase dhe fleksibël.

Tava e gatimit mburret me djegie të dyfishtë 3000W për pjesën e përparme të majtë dhe të përparme të djathtë, duke dhënë fuqi dhe saktësi të jashtëzakonshme. Djegiet e pasme majtas dhe djathtas, së bashku me djegien e pasme të mesit, ofrojnë opsione shtesë për nevoja të ndryshme gatimi. Djegësi i dyfishtë i së majtës së përparme dhe djegësi i dyfishtë i së djathtës së përparme, secili me 3000W, sigurojnë një përvojë gatimi të qetë.

Furra është një fuqi e vërtetë, me një ngrohës të lartë 3500W, një ngrohës 3500W më të ulët dhe konveksion të vërtetë me një element ngrohës të pasëm prej 1300W. Me një kapacitet mbresëlënës të furrës 6.0 cu.ft, kjo gamë elektrike ofron hapësirë të bollshme për gatimin e pjatave të shumta njëkohësisht.

E projektuar në çelik inox argjendi të hollë, kjo gamë elektrike shton një prekje moderne dhe të sofistikuar në kuzhinën tuaj. E çertifikuar nga CSA dhe UL, ajo plotëson standardet rigoroze të sigurisë dhe cilësisë, duke ju ofruar paqe mendore.

Ngrini aftësitë tuaja kulinare me Hyxion HRE3601U, një gamë elektrike 36" e çertifikuar e projektuar për performancë dhe stil të jashtëzakonshëm në kuzhinën tuaj.

Cooktop:

Totali i elementeve:5

Front Left Burner (Dual) 3000W

Front Right Burner (Dual) 3000W

Djegësi i majtë i pasëm (i vetëm) 1200W

Burner i mesëm i pasëm (i vetëm) 100W

Djegësi i pasëm i djathtë (i vetëm) 1200W

Furra

Fuqia më e lartë e ngrohjes: 3500W

Lower Heater Fuqia: 3500W

Konveksioni i vërtetë, elementi i ngrohjes së pasme: 1300W

Kapaciteti i brendshëm

Kapaciteti i furrës: 6.0 Cu. Ft.

Kërkesat

240V / 60Hz / 50A

Konfigurimet

HRE3601U/36"ElektrikeRange/Silver Stainless/ElektrikeVetëm

Dimensioni

Dimensioni i produktit: 35 3/4W *26 1/2D *36- 37H

Dimensioni i paketës: 39.17 "L x 30.11"W x44.88 "H

Ngarkesa e kontejnerëve: 70PCS / 40HQ


×

Lidhu me të.

Kërkimi i lidhur me të