Të gjitha kategoritë
Electric

Shqip /  Produktet  /  Gama  /  Elektrike

Hyxion HRE2401U 24
Hyxion HRE2401U 24
Hyxion HRE2401U 24
Hyxion HRE2401U 24
Hyxion HRE2401U 24
Hyxion HRE2401U 24
Hyxion HRE2401U 24
Hyxion HRE2401U 24

Hyxion HRE2401U 24" varg elektrik - Silver Stainless

  • Hyrje
Hyrje

Rigjallëroni përvojën tuaj të gatimit me gamën elektrike Hyxion HRE2401U 24" në Silver Stainless. Kjo pajisje kompakte, por e fuqishme, përmban katër elemente gatimi, duke siguruar një përgatitje të larmishme dhe efikase të ushqimit.

Tava e gatimit përmban dy 2200W në të djathtën e përparme dhe të dyfishtë 2000W djegiet e përparme të majtë, së bashku me djegie të vetme 1200W për të dy të majtën e pasme dhe të pasme të djathtë, duke ofruar opsione të ndryshme gatimi. Këto elemente sigurojnë kontroll të saktë mbi gatimin tuaj, duke e bërë atë të përshtatshëm për receta të ndryshme.

Në furrë, zbuloni një element të fuqishëm 3000W të lartë ngrohjeje, një element ngrohjeje 2700W më të ulët dhe konveksion të vërtetë me një element ngrohjeje të pasme 800W. Kapaciteti i gjerë i furrës 3.73 cu.ft strehon pjata të shumta me lehtësi.

E punuar në çelik inox argjendi të hollë, kjo gamë elektrike jo vetëm që shton një estetikë moderne në kuzhinën tuaj, por gjithashtu siguron qëndrueshmëri dhe besueshmëri. E çertifikuar nga CSA dhe UL, ajo plotëson standardet e rrepta të sigurisë dhe cilësisë, duke ju ofruar paqe mendore.

Përmirësoni kuzhinën tuaj me Hyxion HRE2401U, një gamë elektrike 24" e çertifikuar e projektuar për performancë dhe stil superior.

Cooktop:

Elementet totale:4

Front Left Burner (Dual): 2000W

Front Right Burner (Dual) :2200W (1200W + 1000W)

Djegësi i majtë i pasëm (i vetëm): 1200W

Djegësi i pasëm i djathtë (i vetëm): 1200W

Furra

Elementi i ngrohjes së lartë: 3000W

Elementi i ngrohjes më të ulët: 2700W

Konveksioni i vërtetë me elementin e ngrohjes së pasme 800W

Kapaciteti i brendshëm

Kapaciteti i furrës: 3.73 Cu. Ft.

Kërkesat

240V / 60Hz / 40A

Konfigurimet

HRE2401U/24"ElektrikeRange/Silver Stainless/ElektrikeVetëm

Dimensioni

Dimensioni i produktit: 23 3/4W *26 1/2D *36- 37H

Dimensioni i paketës: 26.37"L x 30.31 "W x45.27"H

Ngarkesa e kontejnerëve: 102PCS / 40HQ


×

Lidhu me të.

Kërkimi i lidhur me të