Të gjitha kategoritë
Dual Fuel / Liquid Propane

Shqip /  Produktet  /  Gama  /  Dual Fuel / Liquid Propane

Hyxion HRD3606U 36
Hyxion HRD3606U 36
Hyxion HRD3606U 36
Hyxion HRD3606U 36
Hyxion HRD3606U 36
Hyxion HRD3606U 36
Hyxion HRD3606U 36
Hyxion HRD3606U 36
Hyxion HRD3606U 36
Hyxion HRD3606U 36

Gama e dyfishtë e karburantit HRD3606U 36 "Hyxion 36": Saktësi kulinare në çelik inox

  • Hyrje
Hyrje

Ngrini kuzhinën tuaj me gamën e karburantit të dyfishtë Hyxion HRD3606U 36" Professional. Kjo pajisje e nivelit të lartë përmban gjashtë djegës të fuqishëm, duke ofruar performancë të jashtëzakonshme gatimi. Tre djegiet e përparme mburren me 18,000 BTU secili, duke siguruar nxehtësi të lartë për nevoja të ndryshme gatimi. Djegiet e pasme të djathta dhe të pasme të majta të dyfishta dorëzojnë 15,000 BTU, duke shfaqur një funksion midhje në 650 BTU për kontrollin e saktë të temperaturës. Djegësi i mesëm i pasëm shton polyvalencën me një fuqi prej 12.000 BTU.

Furra është një mrekulli gatimi, me një element ngrohës elektrik (sipër) (1x3.500 W) dhe një element ngrohjeje elektrike (fuqia e pjekjes) (1x850 W top & 3.000 W poshtë). Kapaciteti i saj bujar prej 5.2 cu.ft lejon gatimin e pjatave të shumta, duke e bërë atë një domosdoshmëri për entuziastët e kuzhinës.

Dizajni i hollë prej çeliku inox prej argjendi rrit estetikën e kuzhinës suaj. Çertifikimet CSA dhe UL sigurojnë sigurinë dhe besueshmërinë pa kompromentuar performancën.

Përjetoni saktësinë dhe fuqinë në një me Hyxion HRD3606UKu përsosmëria e kuzhinës takohet me dizajnin profesional.

Cooktop:

Totali i djegieve:6

Përpara djathtas (Single):18,000 BTU

Përpara majtas (single):18,000 BTU

Front Middle (Single):18,000 BTU

E djathta e pasme (Dual Burner me funksion simmer):15.000 BTU (650 BTU për Simmer)

E majta e pasme (Dual Burner me funksion simmer):15.000 BTU (650 BTU për Simmer)

Rear Middle (Single): 12,000 BTU

Furra

Elementi i ngrohjes elektrike Broiler (sipër) : 1x3 500 W

Elementi i ngrohjes elektrike të furrës (Fuqia e pjekjes): 1x850W (sipër) & 3 000 W (poshtë

Kapaciteti i brendshëm

Kapaciteti i furrës 5.2 cu.ft

Kërkesat

240V / 60Hz / 30A, 4-Prong 14-50R Power Outlet

Konfigurimet

HRD3606U/36Varg i dyfishtë i karburantit/Silver Stainless/Natural Gas/Liquid Propane

Dimensioni

Dimensioni i produktit: 36Wx271/2"Dx39H

Dimensioni i paketës: 38.1"L x 29.7"W x 44"H

Ngarkesa e kontejnerëve: 70pcs / 40HQ


×

Lidhu me të.

Kërkimi i lidhur me të