Të gjitha kategoritë
Dual Fuel / Liquid Propane

Shqip /  Produktet  /  Gama  /  Dual Fuel / Liquid Propane

Hyxion HRD3088U 30
Hyxion HRD3088U 30
Hyxion HRD3088U 30
Hyxion HRD3088U 30
Hyxion HRD3088U 30
Hyxion HRD3088U 30
Hyxion HRD3088U 30
Hyxion HRD3088U 30
Hyxion HRD3088U 30
Hyxion HRD3088U 30

Hyxion HRD3088U 30" Dual Fuel Range: Culinary Fusion Masterpiece

  • Hyrje
Hyrje

Përjetoni përsosmërinë e kuzhinës me gamën e karburantit të dyfishtë Hyxion HRD3088U 30"Një fuqi e çertifikuar e projektuar për kuzhinierët dhe entuziastët e gatimit.

Tava e gatimit ka katër djegës, me një djegës të dyfishtë të djathtë përpara që zjehet në 15.000 BTU (650 BTU për midhje) për kontroll të saktë. Djegësi i vetëm i majtë i përparmë është i fuqishëm me 18.000 BTU, dhe djegiet e pasme të djathta dhe të pasme të majta të vetme ofrojnë performancë efikase me 12.000 BTU secili.

Furra ka një broiler elektrik të fuqishëm (sipër) me një element ngrohës 3.500 W dhe një element pjekjeje elektrike (1x850 W top & 3,000 W poshtë). Me një kapacitet të gjerë prej 4.2 cu.ft, kjo gamë e dyfishtë karburanti është perfekte për nevoja të ndryshme gatimi.

Dizajni i hollë prej çeliku inox prej argjendi shton një prekje të sofistikimit modern në kuzhinën tuaj. Me çertifikimet CSA dhe UL që garantojnë sigurinë dhe besueshmërinë, HRD3088U Hyxion është zgjedhja e përsosur për entuziastët e kuzhinës që kërkojnë saktësi dhe inovacion.

Ngrije udhëtimin tënd të gatimit me Hyxion HRD3088Uku përsosmëria e çertifikuar përmbush mjeshtërinë e kuzhinës.

Cooktop:

Totali i djegieve:4

Përpara djathtas (Dual Burner me funksion simmer):15.000 BTU (650 BTU për Simmer)

Përpara majtas (single):18,000 BTU

E djathta e pasme (e vetme): 12,000 BTU

E majta e pasme (e vetme):12,000 BTU

Furra

Elementi i ngrohjes elektrike Broiler (sipër) : 1x3 500 W

Elementi i ngrohjes elektrike të furrës (fuqia e pjekjes): 1x850 W (sipër) & 3000 W (poshtë)

Kapaciteti i brendshëm

Kapaciteti i furrës 4.2 cu.ft

Kërkesat

240V / 60Hz / 30A, 4-Prong 14-50R Power Outlet

Konfigurimet

HRD3088U/30Varg i dyfishtë i karburantit/Silver Stainless/Natural Gas/Liquid Propane

Dimensioni

Dimensioni i produktit: 30Lx271/2"Wx39H

Dimensioni i paketës: 32.3 "L x 29.1"W x 44 "H

Ngarkesa e kontejnerëve: 84 PCS / 40HQ


×

Lidhu me të.

Kërkimi i lidhur me të