Të gjitha kategoritë
Blogs

Shqip /  Lajmet e fundit  /  Blogs

Para se të blini një furrë të re

Apr.25.2024

Furra të vetme
30_inch_Pro_Dual_Fuel_Range

Furrat e vetme janë një zgjedhje e shkëlqyer nëse hapësira është e ngushtë, nëse keni tendencën të gatuani për një ose dy ose nuk shpenzoni shumë kohë duke gatuar. Furrat e vetme janë rreth 60 cm të larta dhe mund të vendosen nën banak ose në nivelin e syve. Mos harroni, megjithatë, ju nuk do të jeni në gjendje të gatuani dhe të përdorni skarën në të njëjtën kohë.


Furra të dyfishta

48_inch_Pro_Dual_Fuel_Range

Për të gatuar dhe argëtuar familjen, një furrë e dyfishtë mund të jetë një zgjedhje më e mirë. Këto ofrojnë më shumë larmi dhe janë të mira për familjet. Ka dy lloje furre të dyfishta në dispozicion. Ka modele të dyfishta të ndërtuara, të cilat maten rreth 90 cm të larta dhe janë të ndërtuara në nivelin e syrit dhe modeli më i vogël i dyfishtë i ndërtuar, me përmasa 70 cm të larta, të cilat janë të ndërtuara nën banak.

Furrat e dyfishta të ndërtuara zakonisht janë më të mëdha se furrat më të vogla dhe të dyfishta të ndërtuara nën banak. Mund të jeni më mirë me një furrë të vetme më të madhe, e cila në përgjithësi do të ofrojë më shumë hapësirë për pjekjen tuaj të së dielës. Kur është një model nën-counter, dyfishi nuk do të thotë domosdoshmërisht dyfishi i madhësisë. Disa modele vijnë me një furrë të dytë shumë të vogël , më të përshtatshme për skarë sesa gatimin e pjatave më të mëdha. Ju mund të gjeni se jeni më mirë me një furrë të vetme me kapacitet të madh. Furrat e dyfishta po pakësohen edhe në popullaritet, kështu që ka më pak të ngjarë të gjesh modele të reja në treg. Nëse keni një familje më të madhe me shumë gojë për t'u ushqyer ose për të shijuar organizimin e darkave, mund të gjeni dy furra të vetme për të qenë një opsion më i përshtatshëm.


Furra të zgjuara
30_inch_Tilt_Panel_Gas_Ranges

Duke përdorur wi-fi ose Bluetooth, ju mund të lidheni me këto furra më të reja duke përdorur një smartphone në mënyrë që ta kontrolloni atë ose nga një dhomë tjetër në shtëpinë tuaj ose në distancë. Në varësi të modelit dhe veçorive specifike, mund ta përdorësh furrën nga larg, mund ta ndezësh e ta fikësh ose t'i rregullosh rregullimet nga rehatia e divanit ose mund ta ngrohësh gjatë rrugës për në shtëpi nga puna.

Ju mund të programoni një furrë të zgjuar për të ruajtur parametrat tuaj për herë tjetër në mënyrë që programet tuaja të gatimit të jenë bërë me porosi vetëm për ju. Furrat e mençura gjithashtu paraqesin funksione gatimi preset për ushqime të ndryshme, kështu që trazimi i përzgjedhjes së vendosjes dhe temperaturës së duhur është jashtë duarve tuaja në shtypjen e një butoni. Ato mund të përdoren edhe manualisht si një furrë standarde.

Instalimi i një furre të integruar

30_inch_Electric_Wall_Oven

 

Instalimi i një furre të integruar është relativisht i drejtpërdrejtë, pasi ato janë projektuar për t'u përshtatur brenda dollapëve tuaj të kuzhinës, por kjo do të kërkojë më shumë se thjesht të futeni në vend dhe të futeni brenda. Shumë furra elektrike janë shumë të fuqishme për t'u lidhur drejt e në një soket muri. Ju mund të kontrolloni këtë me prodhuesin për udhëzime.

Duhet të siguroheni që furra të jetë madhësia e duhur për zgavrën që keni ndërmend të përdorni dhe se hapësira përreth do t'ju lejojë të hapni plotësisht derën. Ju gjithashtu duhet të kontrolloni se zgavra është pranë furnizimit me energji elektrike që dëshironi të përdorni, qoftë gaz apo elektricitet, dhe të keni hapësirë të mjaftueshme rreth furnizimit me energji elektrike për t'u instaluar siç duhet. Ju gjithashtu do të keni nevojë për një platformë mjaft të fortë për të mbështetur peshën e furrës dhe me një leje të mjaftueshme për të përmbushur udhëzimet e sigurisë së prodhuesit.

 

 

Kërkimi i lidhur me të