Të gjitha kategoritë
Gas Ranges

Shqip /  Produktet  /  Gama  /  Vargmalet e gazit

Hyxion LRG2401U 24
Hyxion LRG2401U 24
Hyxion LRG2401U 24
Hyxion LRG2401U 24
Hyxion LRG2401U 24
Hyxion LRG2401U 24
Hyxion LRG2401U 24
Hyxion LRG2401U 24

Gama e gazit Hyxion LRG2401U 24" në argjend inox

  • Hyrje
Hyrje

Prezantimi i gamës së gazit Hyxion LRG2401U 24", një shtesë e larmishme në kuzhinat më të vogla pa kompromentuar performancën. Kjo gamë gazi përmban një tavë gatimi me katër djegie për një gatim të efektshëm. Djegësi i majtë përpara mburret me 18,000 BTU të fuqishëm për gatim me nxehtësi të lartë, ndërsa djegësi i djathtë përpara siguron 12,000 BTU. Djegiet e pasme përfshijnë një BTU 9,000 dhe një 3,500 BTU, duke ofruar fleksibilitet për nevoja të ndryshme gatimi.

Furra përmban një djegës pjekjeje 12,000 BTU dhe një djegës broil 10,000 BTU, duke siguruar kontroll të saktë të temperaturës për pjekjen dhe broiling. Përjetoni efikasitetin pa kompromentuar funksionalitetin me gamën e gazit Hyxion LRG2401U 24". Kjo gamë kompakte gazi ka një kapacitet të gjerë furre prej 3.73 metra kub dhe ka një furrë manuale të pastër për mirëmbajtje të lehtë.

Dizajni i hollë prej çeliku inox prej argjendi shton një prekje moderne në kuzhinën tuaj. Me çertifikimet CSA dhe UL, ju mund të besoni në sigurinë dhe besueshmërinë e këtij vargu kompakt gazi.

Çlironi përsosmërinë e kuzhinës në hapësirë të kufizuar me Hyxion LRG2401UZgjidhja juaj kompakte për gatim efikas dhe funksional.

Cooktop:

Totali i djegieve:4

Përpara majtas (single):18,000 BTU

Përpara djathtas (Single):12,000BTU

E majta e pasme (e vetme): 9,000BTU

E djathta e pasme (Single): 3,500 BTU

Furra

Bake Burner:12,000 BTU

Broil Burner:10,000BTU

Kapaciteti i brendshëm

3.73 këmbë kub kapaciteti i furrës, Furra manuale e pastër

Kërkesat

120V/60Hz/15A

Konfigurimet

LRG2401U/24Gama e gazit/Silver Stainless/Natural Gas/Liquid Propane

Dimensioni

Dimensioni i produktit: 24Lx26.5Wx36H

Dimensioni i paketës: 29.7 "L x 24.6"W x 44.16 "H

Ngarkesa e kontejnerëve: 102PCS / 40HQ


×

Lidhu me të.

Kërkimi i lidhur me të