Të gjitha kategoritë
Cooktops

Shqip /  Produktet  /  Rangetops  /  Kuzhine

Hyxion HRT4806U 48
Hyxion HRT4806U 48
Hyxion HRT4806U 48
Hyxion HRT4806U 48
Hyxion HRT4806U 48
Hyxion HRT4806U 48
Hyxion HRT4806U 48
Hyxion HRT4806U 48
Hyxion HRT4806U 48
Hyxion HRT4806U 48

Hyxion HRT4806U 48" Gas Rangetop me Griddle - Silver Stainless

  • Hyrje
Hyrje

Lëshoni kreativitetin tuaj kulinar me Hyxion HRT4806U 48" Gas Rangetop në Silver Stainless. Kjo pajisje me gradë profesionale ripërcakton saktësinë dhe stilin e gatimit në kuzhinën tuaj.

Tava e gatimit përmban gjashtë djegës me performancë të lartë, duke përfshirë një djegës 18,000 BTU në të majtën e përparme, një djegës 18,000 BTU front-middle, dhe një 18,000 BTU front-right burner. Tre djegës polyvalentë, secili duke siguruar 15.000 BTU (me 650 BTU aftësi midhje), ofrojnë fleksibilitet për nevoja të ndryshme gatimi. Përveç kësaj, djegësi i dedikuar prej 15.000 BTU griddle siguron një sipërfaqe të gjerë e madje gatim për të gjitha detyrat tuaja të rrjetëzimit.

E projektuar me një finish të sofistikuar Silver Stainless, ky varg gazi integrohet pa u lodhur në kuzhinat moderne. Gjerësia prej 48" lejon hapësirë të bollshme gatimi, duke e bërë atë të përsosur për të argëtuar ose përgatitur vakte të përpunuara.

Hyxion HRT4806U siguron konfigurime miqësore për përdoruesit dhe funksionim të volitshëm, duke krijuar një përvojë gatimi transparente. Përmirësoni kuzhinën tuaj me këtë 48" Gas Rangetop, me një grilë të fuqishme dhe duke kombinuar stilin me funksionalitete të jashtëzakonshme.

CookTop

Front Left Burner 18,000 BTU

Front Middle Burner 18,000 BTU

Front Right Burner 18,000 BTU

Burner i majtë i pasëm 15.000 BTU (650 BTU Simmer)

Burner i mesëm i pasëm 15,000 BTU (650 BTU Simmer)

E pasme e djathtë Burner 15,000 BTU (650 BTU Simmer)

Griddle Burner 15,000 BTU

Kërkesat

120V/60Hz/

Konfigurimet

HRT4806U/48 inç Gas Rangetop / Silver Stainless / elektrike

Dimensioni

Dimensioni i produktit: 48Lx271/2"Wx9.2H

Dimensioni i paketës: 51.4 "(L) * 30 "(W) * 14 "(H)

Ngarkesa e kontejnerëve:  67PCS / 20GP  159PCS / 40HQ


×

Lidhu me të.

Kërkimi i lidhur me të