Të gjitha kategoritë
Cooktops

Shqip /  Produktet  /  Rangetops  /  Kuzhine

Hyxion HRT3618U 36
Hyxion HRT3618U 36
Hyxion HRT3618U 36
Hyxion HRT3618U 36
Hyxion HRT3618U 36
Hyxion HRT3618U 36
Hyxion HRT3618U 36
Hyxion HRT3618U 36
Hyxion HRT3618U 36
Hyxion HRT3618U 36

Hyxion HRT3618U 36" Gas Rangetop - Silver Stainless

  • Hyrje
Hyrje

Rritni përvojën tuaj të gatimit me Hyxion HRT3618U 36" Gas Rangetop në Silver Stainless. Kjo pajisje premium përmban një tavë të fuqishme kuzhine me gjashtë djegës, duke ofruar opsione të larmishme për krijimet tuaja kulinare.

Tava e gatimit përfshin një djegës 18,000 BTU të majtë përpara, një 15,000 BTU (650 BTU simmer) djegie të mesme përpara, një 18,000 BTU burner frontale të djathtë, dhe tre djegie të pasme secili duke ofruar 12,000 BTU. Këto djegie sigurojnë kontroll të saktë të nxehtësisë për teknika të ndryshme gatimi.

E punuar me një fund të hollë prej çeliku inox argjendi, kjo majë gazi shton një estetikë moderne në kuzhinën tuaj. Dizajni kompakt siguron që ai të përshtatet në mënyrë transparente në hapësirën tuaj countertop.

Me konfigurimet dhe kërkesat miqësore për përdoruesit prej 120V/60Hz, HRT3618U Hyxion është projektuar për lehtësi përdorimi. Përmirësoni kuzhinën tuaj me këtë 36" Gas Rangetop, duke ofruar një përzierje perfekte të performancës dhe stilit.

CookTop

[1]Front Left Burner 18,000 BTU

[2]Front Middle Burner 15,000 BTU (650 BTU Simmer)

[3]Front Right Burner 18,000 BTU

[4]Burner i pasëm i majtë 12,000 BTU

[5]Rear Middle Burner 12,000 BTU

[6]E pasme e djathtë Burner 12,000 BTU

Kërkesat

120V/60Hz/

Konfigurimet

HRT3618U/36 inç Gas Rangetop/Silver Stainless/Electric

Dimensioni

Dimensioni i produktit: 36Lx271/2"Wx7H

Dimensioni i paketës: 38.7 "(L) * 30 "(W) * 13.8 "(H)

Ngarkesa e kontejnerëve: 96PCS / 20GP  232 PCS / 40HQ


×

Lidhu me të.

Kërkimi i lidhur me të