Të gjitha kategoritë
Ovens

Shqip /  Produktet  /  Furra

Hyxion HEW3001 30
Hyxion HEW3001 30
Hyxion HEW3001 30
Hyxion HEW3001 30
Hyxion HEW3001 30
Hyxion HEW3001 30
Hyxion HEW3001 30
Hyxion HEW3001 30
Hyxion HEW3001 30
Hyxion HEW3001 30

Hyxion HEW3001 30

  • Hyrje
Hyrje

Përmirësoni kuzhinën tuaj me furrën Hyxion HEW3001 30" Electric Wall në Silver Stainless. Kjo furrë murale kombinon karakteristika të avancuara me dizajnin modern për një përvojë gatimi të qetë.

Komoditeti është në majë të gishtave me aftësi vetë-pastruese, një sonde temperature, element broil, element pjekje fshehur, nisje vonesash, bravë për sigurinë e fëmijëve, mode ngrohje, dhe një kohëmatës kuzhine. Këto karakteristika ofrojnë fleksibilitet dhe saktësi për nevojat tuaja të gatimit.

Tavani i gatimit mburret me pesë elementë me performancë të lartë, duke përfshirë dy 3000W djegie të përparme të majtë dhe të përparme të djathtë për kontroll të fuqishëm të nxehtësisë. Djegiet e vetme të pasme majtas dhe të pasme të djathtë, me 1200W secila, dhe djegësi i vetëm i mesëm i pasëm me 100W sigurojnë opsione gatimi të larmishme.

Me një kapacitet bujar furre prej 4.8 cu.ft, kjo furrë muri strehon pjata të shumta pa mundim. E punuar me çelik inox argjendi të hollë, ajo shton një prekje moderne në kuzhinën tuaj.

Siguroni një përvojë gatimi transparente me Hyxion HEW3001, një furrë me mur elektrik 30" e projektuar për performancë dhe stil superior.

Komoditeti

Vetëpastrimi

Sonda e tempratures

Elementi Broil

Elementi i fshehur i pjekjes

Fillimi i vonesës

Kyçi i sigurisë së fëmijëve

Modaliteti i ngrohjes

Kohëmatësi i kuzhinës

Cooktop:

Totali i elementeve:5

Front Left Burner (Dual) 3000W

Front Right Burner (Dual) 3000W

Djegësi i majtë i pasëm (i vetëm) 1200W

Burner i mesëm i pasëm (i vetëm) 100W

Djegësi i pasëm i djathtë (i vetëm) 1200W

Kapaciteti i brendshëm

Kapaciteti i furrës: 4.8 Cu. Ft.

Kërkesat

240V/60Hz/20A

Konfigurimet

HEW3001/30Tilt Panel varg elektrike / Silver Stainless / elektrike

Dimensioni

Dimensioni i produktit: 30W*24.8D*29.29H

Dimensioni i paketës: 34 5/16W x 32 5/8H x29 5/16D

Ngarkesa e kontejnerëve: 117PCS / 40HQ


×

Lidhu me të.

Kërkimi i lidhur me të