Të gjitha kategoritë
Dishwasher

Shqip /  Produktet  /  Larësi i pjatalarësve

Hyxion DG1-A6302-AM 15-Place Setting Dishwasher - Silver Stainless Steel
Hyxion DG1-A6302-AM 15-Place Setting Dishwasher - Silver Stainless Steel
Hyxion DG1-A6302-AM 15-Place Setting Dishwasher - Silver Stainless Steel
Hyxion DG1-A6302-AM 15-Place Setting Dishwasher - Silver Stainless Steel
Hyxion DG1-A6302-AM 15-Place Setting Dishwasher - Silver Stainless Steel
Hyxion DG1-A6302-AM 15-Place Setting Dishwasher - Silver Stainless Steel
Hyxion DG1-A6302-AM 15-Place Setting Dishwasher - Silver Stainless Steel
Hyxion DG1-A6302-AM 15-Place Setting Dishwasher - Silver Stainless Steel
Hyxion DG1-A6302-AM 15-Place Setting Dishwasher - Silver Stainless Steel
Hyxion DG1-A6302-AM 15-Place Setting Dishwasher - Silver Stainless Steel
Hyxion DG1-A6302-AM 15-Place Setting Dishwasher - Silver Stainless Steel
Hyxion DG1-A6302-AM 15-Place Setting Dishwasher - Silver Stainless Steel

Hyxion DG1-A6302-AM 15-Place Setting Dishwasher - Silver Stainless Steel

 • Hyrje
Hyrje

Përmirësoni kuzhinën tuaj me lavamanin Hyxion DG1-A6302-AM Silver Stainless Steel Dishwasher. Me një kapacitet 15-vendesh dhe një shumëllojshmëri ciklesh larjeje, ajo siguron performancë të efektshme, të qetë dhe të kursimit të energjisë për pastrimin.

Përshkrim i hollësishëm:

Modeli:DG1-A6302-AM
Lloji:Larësi i pjatalarësve
Ngjyra:Silver çelik inox
Çertifikimet:UL / Energystar / DOE

Karakteristikat:

 • Vendosja e kapacitetit të vendit:15 vende rregullime, duke mirëpritur familjet e mëdha dhe festat e darkës
 • Niveli i tingullit operativ:Operacioni i qetë 43dB, duke siguruar një mjedis të qetë kuzhine
 • Ciklet e larjes së pjatalarësve:Një përzgjedhje gjithëpërfshirëse e cikleve të larjes për të përmbushur nevojat e ndryshme të pastrimit:
  • Larje e zgjuar
  • Larje e rëndë
  • Eco Wash
  • Larje standarde
  • Larje e shpejtë
  • Pre-Rinse
  • Dera e thatë
  • Larje me temperaturë të lartë
  • Larja e qelqit
  • Larje e shpejtë
 • Konsumi i energjisë:240KwH, projektuar për efikasitetin e energjisë për të reduktuar konsumin e energjisë
 • Konsumi i ujit:Vetëm 3.2 gallon për cikël, duke siguruar efikasitetin e ujit

Hyxion DG1-A6302-AM Dishwasher kombinon dizajnin e hollë me funksionalitetin e avancuar për të dhënë rezultate superiore të pastrimit. Qoftë duke trajtuar pjatat e përditshme, qoftë me qelq delikate, ky lavaman ofron performancë të fuqishme dhe të besueshme. Me certifikime nga UL, Energystar, dhe DOE, ju mund të besoni në cilësinë dhe efikasitetin e saj, duke e bërë atë një shtesë të përsosur në kuzhinën tuaj moderne.

×

Lidhu me të.

Kërkimi i lidhur me të